ZIEN: Matthijs van Nieuwkerk in Frankrijk

Matthijs van Nieuwkerk met kleizoon op het Franse platteland
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Jet, de dochter van Matthijs van Nieuwkerk, heeft een ontroerende foto van haar vader en haar zoontje gedeeld. Ze waren met het hele gezin in Frankrijk.

,,Bonjour!”, schreef Jet onlangs op Instagram bij een serie foto’s vanuit Frankrijk. Op een van de foto’s is te zien dat Matthijs van Nieuwkerk samen met zijn kleinzoon over het platteland van Frankrijk loopt. Waar de foto precies is genomen is niet duidelijk.

Frankrijk

Na zijn mislukte tv-comeback pakte Matthijs zijn koffers en vertrok samen met Martha naar Frankrijk. De twee gingen eerst naar Parijs en vertrokken vervolgens naar het platteland. Het stel verbleef daar wekenlang om bij te komen van alle ophef in Nederland, kennelijk samen met het gezin van dochter Jet.

Miljoenenpand

Weekblad Story meldde vorige week dat Matthijs voor even terugkeerde naar Nederland om een woning in Den Haag op de kop te tikken. Het gaat om een dubbele bovenwoning met een woonoppervlakte van 147 vierkante meter. Matthijs heeft er 1,1 miljoen euro voor betaald. De komende tijd zal het pand een grondige verbouwing ondergaan, om dan de vaste uitvalsbasis van het stel te worden.

Tags

MATTHIJS VAN NIEUWKERK

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck