ZIEN: Max Verstappen aan het feesten in stripclub

Max gaat los in een stripclub
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Max Verstappen en Lando Norris zijn afgelopen nacht gespot in een stripclub. Op TikTok worden de beelden massaal verspreid…

In verschillende filmpjes die afgelopen nacht op TikTok zijn gedeeld is te zien hoe Max en Lando het naar hun zin hebben in een club. ,,Feestje met Max en Lando. Bucketlist”, luidt het bij de beelden.

Stripclub

De schaarsgeklede danseressen op de achtergrond zorgen voor vragen. ,,Is dit een stripclub?”, vraagt iemand in een van de filmpjes. ,,Max sliep daarna op de bank”, grapt een ander.

Geen bruiloft

Max Verstappen heeft sinds 2020 een relatie met Kelly Piquet, maar een huwelijksaanzoek lijkt er voorlopig niet te komen. Afgelopen december waren Max en Kelly aanwezig bij een bruiloft en het bruidsboeket werd in de lucht gegooid. De traditie is natuurlijk: wie het bruidsboeket vangt, trouwt als eerstvolgende.

In een filmpje dat destijds rondging was te zien hoe Kelly haar uiterste best deed om het boeket te vangen, maar ze greep mis. Dit leek een enorme opluchting voor Max te zijn, want in de beelden was te zien dat hij keihard moest lachen.

@carloshotchilipeppers Lando and Max partying! woohoo ©️Norris content #landonorris #mclarenf1 #mclaren #maxverstappen #redbull #redbullracing #f1 ♬ original sound – ✨ F1 ✨

Tags

KELLY PIQUETMAX VERSTAPPEN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck