Zien: Maxime deelt verliefd kiekje

Maxime Meiland
Door: Lois Kuhfus
24-09-2020

Maxime en Leroy laten er geen gras over groeien. Vorige maand maakte ze hun relatie bekend en de twee lijken geen genoeg van elkaar te krijgen. Op Instagram deelt Leroy een trotse foto met zijn Maxime.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Cameraman

De Meilandjes hebben er een nieuw lid bij: Leroy de cameraman. Maxime viel voor hem tijdens de opnames van Chateau Meiland en sindsdien zijn de twee smoorverliefd.

Leroy deed in Privé een boekje open over hun relatie en de onthulling ervan: ,,We hadden geen zin om ons leven aan te passen om onder de radar te kunnen blijven en dit leek ons de beste manier om het kenbaar te maken.”

Het is duidelijk dat Leroy en Maxime hun liefde voor elkaar niet meer onder stoelen of banken steken. Iedereen mag zien hoe gelukkig zij met elkaar zijn. Leroy deelt een lieve foto op zijn Instagram waar het stel gelukzalig naast elkaar poseert.

LEES OOK:

Vriend Maxime Meiland doet boekje open over relatie én zijn rol als stiefvader

View this post on Instagram

🥰 🥰

A post shared by Leroy Molkenboer (@leroym_) on

Schoonvader

‘Wat goeeeed!’ moet Leroy’s kersverse schoonvader Martien Meiland gedacht hebben. Hij schrijft onder de post: ,,Ohhhh!!!!” en laat duidelijk weten dat hij groot fan van het stel is.

Eerder sprak Martien zich al uit over zijn nieuwe schoonzoon. Hij bevestigde dat de twee een relatie hebben: ,,Het klopt en het is hartstikke leuk”, Martien is dol op zijn nieuwe schoonzoon: ,,Het is een onwijs leuke jongen. Buiten het feit dat hij er goed uitziet, is hij heel aardig en hij past helemaal in onze familie.”

Meer DenD