ZIEN: Maxime Meiland laat groeiende babybuik zien

Maxime Meiland
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Eva Steins

Maxime Meiland is dolgelukkig. De Chateau Meiland-ster is in verwachting van haar tweede kindje. Vol trots laat zij haar groeiende babybuik zien op Instagram…

Het is het eerste kindje dat Maxime en haar vriend Leroy samen verwachten. Maxime kreeg Claire toen zij begin twintig was, maar de biologische vader van het meisje besloot niet in haar leven te willen zijn. Tot groot verdriet van Maxime, die zich flink in de steek gelaten voelde tijdens haar zwangerschap.

Babybuik

Maxime geniet met volle teugen van haar zwangerschap, en laat vol trots haar babybuik zien. De Chateau Meiland-ster poseert op Instagram voor een zonnige foto waarop haar groeiende buik goed te zien is.

Eerder verklapte Maxime dat zij waarschijnlijk een meisje krijgt. De realityster praatte haar mond voorbij en vertelde aan Shownieuws dat ze moeite heeft met het uitkiezen van een meisjesnaam. Zou dit betekenen dat Claire er een zusje bij krijgt?

In de steek gelaten

Gelukkig krijgt Maxime tijdens haar huidige zwangerschap alle steun en liefde van de vader van de baby. Dit ging helaas anders toen zij zwanger was van Claire. In eerste instantie wilde zij een abortus laten plegen, en werd daarin gesteund door de vader van de baby. ,,Hij wilde meegaan naar de kliniek om mij te steunen, maar toen ik besloot om het kind niet weg te halen, was het van: ‘Ik hoef je niet meer te spreken, doei’”, vertelt Maxime.

Tags

BABYBABY MAXIMELEROYLEROY MOLKENBOERMAXIMEMAXIME MEILANDMAXIME MEILAND ZWANGERZWANGER

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck