ZIEN: Maxime Meiland zet Noordwijkse villa weer te koop

Huis Maxime WEER te koop
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Het is officieel: Maxime Meiland gaat samen met haar gezin wéér verhuizen. Hoewel ze eerder benoemde dat ze alleen aan het rondkijken was, is haar woning inmiddels op Funda verschenen. En DIT is de vraagprijs…

Maxime en Leroy waren in maart dit jaar enorm blij met hun nieuwe villa. Ze kochten het voor een bedrag van 1,2 miljoen euro en richtten het stulpje volledig naar hun smaak in. Toch beek de blijdschap maar van korte duur te zijn; na slechts acht maanden er gewoond te hebben, gaan ze alweer verhuizen.

Nieuw huis

Een maand geleden vertelden insiders al dat Maxime en Leroy een nieuw huis op het oog hebben. Maxime was woest toen het nieuws uitlekte; volgens haar was het nog helemaal niet officieel. ,,Dat is nog helemaal niet rond!”, zei ze woest op Radio 538. ,,Dat is uitgelekt. Hoe haal je het in je hoofd om iemand dan daarover te bellen.” Maxime zei dat het ‘een ontzettend duur huis is’ en dat zij en Leroy nog niet eens weten of het financieel haalbaar is. Ook stond hun eigen villa nog niet te koop.

Officieel in de verkoop

Maar vandaag is het officieel: Maxime heeft haar villa te koop gezet voor een vraagprijs van 1.295.000 euro, meldt BekendeBuren. Dat betekent dat Maxime een kleine winst verwacht. Of het stulpje ook voor de vraagprijs verkocht gaat worden zullen we nog moeten afwachten.

Waarom wéér verhuizen?

Het optrekje heeft een woonoppervlakte van maar liefst 239 vierkante meter en beschikt over zeven kamers, waaronder vijf slaapkamers en twee badkamers. Uiteraard is er een luxe keuken te vinden en de achtertuin is 45 vierkante meter groot. Het is overigens niet bekend waarom Maxime en Leroy weer gaan verhuizen. Eerder verhuisde het stel omdat hun vorige woning te klein was, maar dat lijkt bij deze villa niet de reden te zijn.

Kijk HIER binnen

Tags

LEROY MOLKENBOERMAXIME MEILANDMEILANDJESZIEN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck