ZIEN: Meghan Markle doet lapdance op schoot bejaarde

Meghan Markle doet lapdance
Door: Charlotte Wijnen
13-09-2021

Er is een intieme foto van Meghan Markle opgedoken. Tijdens een feestje van Fashion Week zit ze ‘giechelend’ op de schoot van een oudere man. En dat terwijl zijn vrouw naast hem zit…

Tekst gaat verder onder advertentie
   

In het volle zicht

,,Zo’n tien jaar geleden woonde ik een fashionweekfeest bij voor een retailmerk dat toen super populair was”, aldus een insider op Twitter. ,,De oprichter was een veel oudere getrouwde man. In het volle zicht zit Meghan Markle giechelend op zijn schoot, in het bijzijn van zijn vrouw.”

En hoewel iedereen op het feest geschokt was van haar actie, wist de insider op dat moment nog helemaal niet wie Meghan was. ,,Totdat een vriend met wie ik op het feest was, me een berichtje stuurde toen haar verloving werd aangekondigd. Hij zei dat het die avond om Meghan Markle ging.”

Veel te intiem

Op de foto is te zien dat Meghan de handen van de oudere man vast heeft. Twitteraars vinden het veel te intiem en zijn niet gediend van haar actie. ,,Je gaat niet op schoot zitten bij een man op die leeftijd. Maakt niet uit wie hij is”, zo reageert iemand. En een ander: ,,Dat verklaart hoe ze met ouderen omgaat: zonder respect, maar om af te persen.”

Meer DenD