ZIEN! Meghan Markle in shock door vernedering in Family Guy: ‘Niet eerlijk’

Meghan in shock na vernedering in Family Guy
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Lola van Leeuwen

Meghan Markle voelt zich naar verluidt “vernederd” door de recente Family Guy-aflevering waarin de hertog en hertogin van Sussex worden bespot en zij gelooft dat de sketch “totaal oneerlijk” is…

Meghan Markle gelooft dat de ‘aanval’ van de makers van Family Guy ‘totaal oneerlijk’ is en is ‘wanhopig’ om de reputatie van het koppel in de Verenigde Staten te herstellen. Bronnen dicht bij Meghan en Prins Harry beweren aan Mirror dat de aflevering een “schandalige smet” was, maar ook oneerlijk en hen het gevoel gaf “dat ze niet serieus worden genomen door mensen”. De insider voegde eraan toe dat ze het gevoel hebben dat ze “geen pauze kunnen nemen” nadat ze betrapt zijn op de “aanval van binnenuit Hollywood.”

Wanhopig

Ze onthulden dat de ‘aanval’ uit de Family Guy-aflevering ‘glashelder heeft gemaakt dat de getijden zich in Amerika tegen hen hebben gekeerd’ en dat Meghan daar geen zin in heeft. ,,Meghan zei dat ze niet op deze manier vernederd zal worden en is wanhopig op zoek naar een oplossing. Ze zijn in volledige paniek”, aldus de bron tegen Mirror.

,,Wat hen het hardst heeft getroffen en het diepst van allemaal raakt, is dat het het hele idee versterkt dat ze zelfbenoemde oplichters of verwende snotapen zijn.” De bron beweerde vervolgens dat Meghan gelooft dat Harry de enige manier is om hun merk te redden door “zijn trots in te slikken en om vergeving van zijn familie te smeken”, vertelden ze aan Closer.

De hertog en hertogin van Sussex zijn te zien in de nieuwe serie van de populaire tekenfilm-reeks. In de aflevering vergelijkt hoofdpersoon Peter Griffin zichzelf met het stel terwijl hij met een groep vrienden aan een bar zit. Peter praat met zijn vrienden en probeert manieren te bedenken waarop hij het geld kan krijgen waar hij recht op heeft.

Miljoenen

Vervolgens komt hij op het idee om “het alleen te doen”, net zoals Meghan en Harry deden toen ze in 2020 aftreden als werkende leden van de koninklijke familie . De scène gaat dan verder met de Sussexes die in hun badkleding bij een zwembad zitten. Een butler wacht op het stel en overhandigt ze ‘miljoenen van Netflix ‘. Terwijl hij hen het geld overhandigt, zegt de butler tegen Harry: ,,Meneer, uw miljoenen van Netflix voor… niemand weet wat.” Harry antwoordt dan: ,,Leg maar bij de rest.”

Terwijl de butler wegrent, krijgt Meghan een melding op haar telefoon. ,,Schat, tijd voor onze dagelijkse $250.000 gesponsorde Instagram-post voor Del Taco”, zegt ze tegen haar man. In een schijnbare kritiek op de koninklijke familie antwoordt Harry: ,,Ik had de verzonnen onzin niet moeten laten staan.”

Bekijk de video hier:

Tags

FAMILY GUYMEGHAN MARKLE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck