ZIEN: Meilandjes nemen intrek in villa in Noordwijk

Villa Meiland
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Na een kort avontuur in Hengelo is de familie Meiland officieel verhuisd naar hun villa in Noordwijk. De verhuizing was uiteraard een heel gedoe zoals we dat van de familie gewend zijn.

Met pijn in hun hart vertrokken de Meilandjes naar Noordwijk. Ze woonden tien maanden in Hengelo en vonden het vreselijk dat ze na zo’n korte tijd alweer moesten verhuizen. Het is namelijk al de derde verhuizing in een paar jaar tijd. En dát kost een hoop energie.

‘Niet leuk’

Maar na maanden van grote afstand hebben ze nu eindelijk al hun kroost binnen handbereik. Dochter Maxime verhuisde al eerder met vriend Leroy en kleindochter Claire naar Noordwijk. ,,Twee maanden zonder hun in Hengelo was niet leuk”, vertelt Martien aan Shownieuws. ,,We zaten toch een beetje chagrijnig aan tafel. Hij aan de ene kant en ik helemaal aan de andere kant”, vertelt Erica. Ook andere dochter Montana woont nu binnen handbereik, die een eigen winkel heeft.

Maar aan het huis moeten de twee nog wel wennen. ,,Tot aan gisteren hadden we geen zin in het huis zelf”, vertelt Martien aan Shownieuws. ,,We hadden er toch geen goed gevoel over, maar dat komt ook wel omdat het leeg is. En dan gaan je eigen spullen erin en het tot jezelf maken.”

Erica en Martien hoeven voor het eerst niet aan een huis te klussen, want volgens Erica is het al helemaal af. Alleen één heel belangrijk ding miste nog aan het huis, wat niet kan ontbreken bij de familie… ,,Een bar!” roept Martien enthousiast. Hij heeft zelfs al een ruimte vrijgemaakt waar de bar geplaatst wordt. ,,Voor te wijnen!”

Bekijk hier de beelden van de verhuizing.

Tags

CHATEAU MEILANDERICAMARTIENMARTIEN EN ERICAMARTIEN MEILANDMAXIME EN LEROYMAXIME MEILANDMEILANDMEILANDJESMONTANA MEILAND

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck