ZIEN: Miley Cyrus geeft zich op het podium bijna bloot

|
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Kees van der Made

Miley Cyrus liet ongetwijfeld bijna een stuk meer van zichzelf zien dan van tevoren gepland was. Tijdens een optreden van haar begaf haar topje het, en dat loste de zangeres vakkundig op…

Gisteren werd ter ere van het einde van het jaar ‘Miley’s New Year’s Eve Party’ georganiseerd. Dat betrof een livestream. De naamgever, Miley Cyrus, had echter last van een ernstige probleem met haar kleding. Toen ze het nummer ‘Party in the U.S.A.’ begon te zingen, begaf na enkele zinnen haar topje het en het had maar een haar gescheeld of het toekijkend publiek had meer gezien dan de zangeres lief was.

Vakkundig

Gelukkig kwam ze er op tijd achter en wist ze het topje omhoog te houden en haar borsten bedekt te houden. Ze loste het probleem zeer goed op door zichzelf terug te trekken en om te kleden in een rode blazer. Het had wel tot gevolg dat de zangeres enkele seconden niet kon zingen, maar de achtergrondzangeressen vingen dat gat vakkundig op.

Gebruik

Het feestje werd er niet door bedorven. De zangeres leek zelf ook niet erg te zitten met de bijna-onthulling. Toen ze terugkwam maakte ze er zelfs gebruik van. Ze benadrukte de zin ‘Everybody’s looking at me now’ en ze zei ook nog ‘I’m still in the most clothes that I ever worn on stage.

Tags

BLOOTBORSTENMILEY CYRUSOPTREDEN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie