Zien: Miljuschka deelt nieuwe foto’s met Astrid Holleeder

Miljuschka||||
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Eva Steins

Foto’s van Astrid Holleeder zijn schaars. De zus van Willem Holleeder laat uit veiligheidsoverwegingen haar gezicht niet zien. Zij doet er alles aan om te voorkomen dat Willem een moordaanslag op haar laat uitvoeren. Miljuschka Witsenhauzen, de dochter van Astrid, deelt op haar Instagram meerdere foto’s samen met haar moeder.

Aanslag

Sinds Astrid Holleeder in 2016 haar boek Judas publiceerde, leeft zij in angst. Het boek onthulde schokkende details over haar broer Willem Holleeder. In het geheim getuigden zussen Astrid en Sonja tegen de topcrimineel, die in 2019 levenslag kreeg.

Sindsdien vrezen de zussen voor hun leven. Begin oktober kwam kwam het nieuws naar buiten dat er inderdaad twee aanslagen beraamd waren op Astrid en Sonja, hoogstwaarschijnlijk door Willem.

Wie benieuwd is naar het uiterlijk van de zussen komt van een koude kermis thuis. Op internet zijn de beelden van Sonja en Astrid héél schaars. Dit om te voorkomen dat zij herkenbaar zijn voor eventuele aanslagplegers.

Miljuschka

Het leven van Astrid’s dochter Miljuschka staat haaks op dat van haar moeder. Waar haar moeder constant ondergedoken en in vermomming is, staat Miljuschka volop in de schijnwerpers.

Miljuschka kan niet zomaar even bij haar moeder langs wanneer ze dit wil. Astrid moet over elke stap grondig nadenken en moet constant over haar schouder kijken.

Nu blijkt dat Astrid Holleeder genomineerd is voor de NS publieksprijs; Boek van het Jaar, voert Miljuschka campagne voor haar moeder. ,,Aangezien ze zelf geen campagne kan voeren doe ik het voor haar.”

De tv-chef roept haar volgers op om te stemmen op haar moeder. Als beloning mogen de volgers één belangrijke vraag stellen die Astrid zal beantwoorden.

Daarnaast doet Miljuschka iets unieks: ze deelt meerdere foto’s van haar moeder, waarop ook haar gezicht te zien is. Normaal zien belangstellenden alleen de achterkant van het hoofd van Astrid.

Bekijk de foto’s hieronder:

https://www.instagram.com/p/CGrhogwMwvo/
Beeld: Instagram @miljuschka
Beeld: Instagram @miljuschka
Beeld: Instagram @miljuschka

Tags

AANSLAGASTRID HOLLEEDERBOEKCRIMINEELJUDASMILJUSCHKAPRIJSWILLEM HOLLEEDER

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck