Zien: Monica Geuze imiteert Roos van Kopen Zonder Kijken

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Julia Zendman

Mocht er ooit een parodie van Kopen Zonder Kijken gemaakt worden, is de imitator van Roos Reedijk bij deze gevonden. Monica Geuze laat horen hoe goed ze Roos kan na doen.

Monica Geuze is vanavond samen met Martijn Krabbé te gast in het programma Isola di Beau. Monica blijkt groot fan van Kopen Zonder Kijken, het programma dat Martijn presenteert. Tijdens hun minivakantie op het Italiaanse eiland Sardinië komt Martijn erachter dat Monica een perfecte imitatie kan doen van zijn collega Roos. Luister goed!

Kopen Zonder Kijken

Goed nieuws voor Monica en iedereen die fan is van het programma: er komt een zesde en zelfs zevende seizoen! Een tikkeltje anders dan de voorgaande seizoenen, zegt Martijn. „Dat seizoen wordt heel anders omdat de markt totaal aan het veranderen is. De rente is gewoon heel erg aan het stijgen, de hypotheekrente is aan het stijgen. Dus je hebt hogere maandlasten, dan ga je ook minder lenen. Er is een enorme inflatie”, vertelt hij in een aflevering van Aran on Tour. Wellicht kan Monica een keer invallen voor Roos.

Tags

BEAU VAN ERVEN DORENSKOPEN ZONDER KIJKENMARTIJN KRABBÉMONICA GEUZE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie