ZIEN: Monique krijgt verlovingscadeau van schoonzus Roxeanne

Roxeanne Hazes
Door: Eva Steins
22-12-2020

De aanstaande bruid Monique Westenberg heeft een prachtig verlovingscadeau gekregen van haar ‘zus’, Roxeanne Hazes. Ze deelt een foto van het cadeau op haar Instagram.

Het is dan eindelijk zo ver: Dre Hazes heeft zijn grote liefde Monique Westenberg ten huwelijk gevraagd. Na een onstuimig jaar vol drama zullen Dre en Monique hun liefde verzegelen met een huwelijk.

Kousenband

Op Instagram laat Monique zien hoe ze van Roxeanne een mooi verlovingscadeau gekregen heeft. Haar ‘zus’ gaf haar een traditionele blauwe kousenband. Bij het bericht schrijft Monique:

,,Zo’n mooi cadeautje gekregen van m’n ‘zus’.”

Hereniging

Dat Roxeanne en Monique een goede band hebben is niet onverwacht. Het was Monique die ervoor gezorgd zou hebben dat Dre en Rox na jarenlange ruzie weer met elkaar in contact kwamen.

,Ik heb inmiddels goed contact met Rox, daar ben ik heel blij om”, vertelde ze openhartig in een interview met Beau Monde. Ook liet zij blijken dat zij het zelf was die de eerste stap zette.

,,Dat waardeerde Rox erg en ze omhelsde me meteen, omdat ze hier al lang op hoopte”, vertelde Monique.

,,Ik hoop dat André en zij weer goed contact krijgen. Het begin is er, ze spreken elkaar weer. Ik ga er verder niet tussen zitten. Ik heb zoiets van: jullie zijn allebei openhartige mensen en gaan op een dag vast weer
intensief met elkaar om. Hoe leuk is het als die twee jongetjes met elkaar kunnen opgroeien!”

LEES OOK:

Dré reageert op bruidsjurk Monique: ‘Borsten mogen groter’

Meer DenD