ZIEN: Monique Westenberg laat oogleden tatoeëren

Monique past oogleden aan
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Monique Westenberg heeft een bijzondere tatoeage laten zetten. Ze heeft namelijk haar oogleden getatoeëerd…

Monique heeft een lijntje op haar oogleden laten tatoeëren zodat ze niet elke dag make-up hoeft te dragen. In een filmpje op Instagram, dat bijna een minuut duurt, laat ze het resultaat zien.

Tatoeage

,,Ik kreeg een vraag in mijn dm hoe het lijntje is geworden tussen mijn wimpers. Dat zal ik even met jullie delen”, zegt Monique in Instagram Stories. ,,Het zit er dus echt tussen en niet als een eyeliner, want dat wilde ik niet. Ik mag een week geen make-up op, maar dat boeit me niet zoveel. En het mag niet nat worden, dus ik heb mijn haar gewassen met een soort kapje dat ik meekreeg.”

Tekst gaat verder onder de beelden.

Paardenstaart

Vorige week kreeg Monique nog de vraag hoe ze haar haren in een paardenstaart doet. ,,Ik heb de afgelopen jaren heel vaak de vraag in mijn DM gekregen hoe ik mijn paardenstaart maak”, schreef ze op Instagram. ,,Ik dacht ik maak er een filmpje van zodat jullie het kunnen zien. Wat kan ik nog meer opnemen wat jullie leuk vinden om te zien?”

In het filmpje deed Monique stap voor stap voor hoe ze een paardenstaart maakt. Volgers moesten behoorlijk lachen om de beelden. ,,Is dit serieus een vraag… Hoe maak jij je paardenstaart?”, vroeg iemand zich af. ,,Ik dacht precies hetzelfde…”, reageerde een ander.

Tags

MONIQUE WESTENBERG

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck