ZIEN: Monique Westenberg plast in frietsaus emmer

Monique doet behoefte in frietsaus emmer
Door: Charlotte Wijnen
16-08-2022

De vakantie naar Thailand is nog maar net voorbij of Monique Westenberg is alweer op vakantie gegaan. Deze keer is ze echter niet vertrokken naar een ver oord, maar naar een camping in Nederland. Het is zelfs zó primitief, dat ze haar behoeftes in een emmer doet…

Monique is samen haar goede vriendin Amalia en de kinderen vertrokken naar een camping in Nederland. Wanneer ze met André Hazes op vakantie gaat wordt ze overladen met luxe, maar als hij niet meegaat is dat een ander verhaal.

‘Zelfs een lege emmer mee’

Tijdens deze vakantie, zónder André Hazes, blijft Monique in Nederland. Samen met zoontje Dré slaapt ze in een tipitent op één van de parken van Tiny Parks. Het wordt een avontuurlijke vakantie en Monique is op alles voorbereid.

,,Bepakt en bezakt!”, schreef ze op Instagram toen ze vertrokken. ,,Zelfs een lege emmer mee. Waar denken jullie dat deze voor is?”

Met volle emmer over de camping

Haar volgers denken dat de emmer bedoeld is om gevangen krabbetjes in te bewaren, maar later geeft Monique toe dat ze de emmer om een heel andere reden mee heeft genomen.

,,Gaat ze hoor…”, schrijft Monique bij een foto van haarzelf en de emmer in haar handen. ,,Emmer legen. Geen krabbetjes te vinden op de camping!”

DenD vraagt zich af

Gaat Monique te ver met haar Instagram?

DenD

Meer DenD