ZIEN: Nam Dre vlak voor breuk een tattoo van Monique?

Tattoo Andre
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Eva Steins

Het is inmiddels wel duidelijk dat Dre Hazes een impulsieve man is. Volgens de Telegraaf liet de zanger vlak voordat hij besloot zijn verloving met haar af te breken, haar via een tattoo vereeuwigen op zijn lichaam…

De relatie van Dre en Monique is nu echt voorbij. De zanger, die in december nog op één knie ging voor zijn ‘droomvrouw’, zette na een vakantie op Bonaire een punt achter de relatie. Na de breuk vindt hij steun in ‘goede vriendin’ Sarah van Soelen, waarmee hij inmiddels al op de foto is gezet

‘12.12’

Het zal voor Monique niet een datum zijn waar zij graag aan terugdenkt: 12 december 2020. De dag dat Dre op één knie voor haar ging en haar tijdens het romantische aanzoek beloofde voor altijd de hare te zijn.

De romantische woorden van Dre hielden niet lang stand. Iets meer dan twee maanden later kwam het nieuws naar buiten dat de bom definitief gebarsten was tussen Dre en Mo. Al gauw werd duidelijk dat het niet haar, maar zijn keuze was geweest om de verloving af te breken.

Een datum die daarvoor enorm veel betekende voor het stel. Het was voor Dre en Monique de dag dat zij het Bridget-debacle officieel achter zich lieten en besloten samen verder te gaan.

Weekblad Privé publiceert vandaag foto’s waarop te zien is hoe Dre deze datum voor eeuwig vastlegde op zijn lichaam. Op een nogal opvallende plek…

Nek

De zanger heeft volgens het blad vlak voor de breuk met Monique zijn liefde wederom aan haar willen bewijzen. Het weekblad publiceert foto’s waarop te zien is dat Dre de datum van hun verloving in zijn nek heeft laten tattoeren.

Van een subtiele tattoo is geen sprake: de datum 12.12 prijkt met een doorsnee van wel tien centimeter in de nek van Dre.

Volgens het weekblad liet hij de tattoo zetten in februari, vlak voordat het stel afreisde naar het eiland des onheils: Bonaire.

Bekijk hier de foto van Dre’s nektattoo

LEES OOK:

Dre onthult: DIT gebeurde er op Bonaire

Tags

ANDRE EN SARAHBREUKDRE HAZESMONIQUE EN ANDRÉMONIQUE WESTENBERGTATTOO

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck