ZIEN: Nicolette Kluijver krijgt ‘huwelijksaanzoek’

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

De opnames van het nieuwe seizoen van Expeditie Robinson zijn in volle gang en Nicolette Kluijver, die het programma samen met Art Rooijakkers presenteert, heeft een bijzonder moment op Instagram gedeeld. In een filmpje laat ze zien hoe de geluidstechnicus op zijn knieën gaat.

,,Het was een hele bijzondere dag in deze expeditie!”, schrijft Nicolette op Instagram. Ze deelt er een filmpje bij waarin te zien is dat de geluidstechnicus op zijn knieën gaat met het liedje Going To The Chapel van The Paragons.

‘Daar gaan de roddels’

Alles wijst op een huwelijksaanzoek, dus in de beschrijving geeft Nicolette meteen uitleg over de beelden. ,,Onze geluidstechnicus geeft mijn geluid op een wel hele lieve manier”, grapt de presentatrice. Volgers kunnen in ieder geval lachen om de grap. ,,Daar gaan de roddels!”, reageert iemand. En een ander: ,,Ik hou ervan.”

Deelnemers uitgelekt

De opnames voor het nieuwe seizoen van Expeditie Robinson zijn al in volle gang, maar de deelnemers zijn nog niet bekendgemaakt. Toch lijken er al een aantal namen uitgelekt te zijn. Yvonne Coldeweijer meldde op Instagram dat Jaimie Vaes dit seizoen meedoet. Ook lijkt het erop dat Viktor, de zoon van Gert Verhulst, meedoet aan het nieuwe seizoen. Hij is onlangs Nicolette en Art gaan volgen op Instagram.

Tags

EXPEDITIE ROBINSONNICOLETTE KLUIJVER

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck