ZIEN: Nieuw familielid voor Jim Bakkum

Nieuw familielid voor Jim Bakkum
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Isabel Kouwenoord

Jim Bakkum deelt op Instagram schattige kiekjes van zijn nieuwe familielid. De ouders van Bettina Holwerda, zijn schoonouders, hebben een hondje aangeschaft. De puppy draagt de naam Mac.

,,Mannen met puppy’s schijnen het altijd vrij goed te doen toch?”, schrijft de zanger op Instagram. ,,Hoe dan ook: ik ben verliefd. Niet te doen dit beestje.” Ook zijn volgers zijn in de wolken door het hondje. ,,Fijn, omdat je zonder puppy zo weinig aandacht krijg”, grapt zijn vrouw Bettina.

Nieuwe zwager

Jim kijkt uit naar zijn rol als oppas. ,,Hij is niet eens van ons. Hij is van mijn schoonouders, maar nu al zin om op dit fluffy beestje te passen.” De zanger en vader van drie kinderen is blij met zijn nieuwe zwager. ,,Feitelijk gezien is dit het broertje van Bettina, dus maakt dat Mac mijn zwager is…?”

Programma geschrapt

Begin dit jaar werd bekend dat Jim een jaar lang heeft gewerkt aan een programma voor Videoland, samen met Yolanthe Cabau. Er was een pilot opgenomen, maar Videoland heeft besloten het programma te schrappen. ,,We hebben een jaar lang gewerkt aan een project met Videoland. Maar uiteindelijk kwamen we met z’n allen tot de conclusie dat de pilot niet bij Videoland past”, vertelde hij. Toch is hij trots op het programma. ,,Het is een heel integer programma geworden. Maar het past gewoon niet bij het concept dat Videoland heeft”, aldus een teleurgestelde Jim.

Tags

BETTINA HOLWERDAHONDJIM BAKKUMPUPPY

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck