ZIEN: Nieuwe gezinsfoto Max Verstappen met vriendin én dochtertje

Max Verstappen
Door: Eva Steins
13-04-2021

Het gaat er gezellig aan toe bij Max Verstappen en zijn nieuwe vriendin Kelly Piquet. Samen genieten zij met haar éénjarige dochtertje Penelope van een rustige dag op de bank…

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Max sloeg eind vorig jaar de half Braziliaanse schone aan de haak, én kreeg er direct een bonusdochter bij. Zijn nieuwe vriendin Kelly kreeg uit een eerdere relatie met Formule 1-coureur Danill Kvyat een dochtertje, Penelope van anderhalf jaar oud.

F1

De 32-jarige vriendin van Verstappen is een bekende in de Formule 1-wereld. Zij is de dochter van wereldberoemde F1-legende Nelson Piquet.

Ook had zij eerder een relatie met een Formule 1 coureur, met wie zij in juli 2019 haar dochtertje kreeg.

Grappig detail: de vader van haar dochtertje was niet aanwezig bij de bevalling, omdat hij in een belangrijke race zat. De Russische coureur was terwijl zijn toenmalige vriendin aan het bevallen was, aan het racen tegen onze eigen Max. Niet wetende dat Max en Kelly slechts een jaar later als een blok voor elkaar zouden vallen.

Foto

In december liet Max weten dat hij zijn hart verloren was aan de beroemde dochter. Op Instagram laat Kelly vandaag weten dat zij gelukkiger is dan ooit.

Als een volger haar vraagt een foto te delen van haar en Max doet zij dat met liefde. De Braziliaanse plaatst een foto van Max, zichzelf én haar schattige dochtertje. Te zien is hoe het jonge gezinnetje gezellig tijd met elkaar doorbrengt op de bank.

Meer DenD