ZIEN: Nieuwe vlam Erica Meiland maakt romantisch gebaar

Vriend Erica Meiland
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Eva Steins

Het blijkt dat Erica Meiland al een half jaar lang een nieuwe vriend heeft. Haar nieuwe vlam Sander van Betten maakte hun relatie gisteren openbaar aan Story. Ook verraste hij Erica een paar dagen geleden met een romantisch gebaar…

Erica en Sander kennen elkaar van de werkvloer, hij is net als zij actief in de televisiewereld. ,,We werken voor dezelfde tv-producent, dan zijn de lijntjes wat korter”, laat Sander aan weekblad Story weten. ,,Niet via een datingsite, dat is niet onze hobby.”

Privacy

Sander heeft een bijzonder beroep: de nieuwe vlam van Erica timmert aan de weg als privédetective. Zodra hij zijn relatie met Erica bekendmaakte wist hij dat hij een groot deel van zijn privacy in zou leveren. Op Instagram maakte Sander enkele dagen geleden een romantisch gebaar aan haar.

Op Instagram schrijft Sander: ,,Vandaag nog maar even genieten van mijn vrijheid in redelijke anonimiteit”, met een knipoog erbij. Hij doelt duidelijk op het interview dat hij die dag aan Story gaf waarin hij bekendmaakte de nieuwe liefde van Erica te zijn. Bij het bericht schrijft Sander dat hij het niet vervelend vindt om zijn anonimiteit in te leveren. ,,Alles voor de liefde!”.

Relatie

Veel wil de detective nog niet kwijt over zijn kersverse relatie met de Chateau Meiland-ster. ,,Erica en ik zijn al een halfjaar samen”, laat hij weten aan Story. ,,Maar voor mij is het een privékwestie, dus daar ga ik verder weinig over zeggen.”

Vooralsnog heeft Erica nog niet gereageerd op haar nieuwe relatie.

Tags

ERICAERICA EN SANDERERICA MEILANDLIEFDENIEUWE LIEFDESANDER VAN BETTEN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck