ZIEN: Nikkie de Jager overvalt Cannes

Door: Charlotte Wijnen
18-05-2022

De 75e editie van het Filmfestival van Cannes is gisteren van start gegaan. Het is voor het eerst sinds 2019 dat er een normale editie plaatsvindt. Sterren van over de hele wereld schitteren op de rode loper. Zo ook de Nederlandse Nikkie de Jager, die een wel heel ‘bijzondere’ jurk droeg.

In een ietwat ongemakkelijke houding lacht Nikkie voor de camera op de rode loper van het Filmfestival van Cannes. Ze draagt een bijzondere jurk met schouderopvullingen en een diepe split. Ze lijkt zich een beetje ongemakkelijk te voelen. Ligt het aan de jurk, of had ze gewoon te kleine schoenen aan?

‘Voor het eerst een laag uitgesneden jurk’

Een paar weken geleden droeg Nikkie voor het eerst een laag uitgesneden jurk. Ze had de jurk aan tijdens opnames voor het programma ‘Make Up Your Mind’, en voelde zich er prachtig in. ,,Dit was de eerste keer dat ik een laag uitgesneden jurk droeg en me prachtig voelde”, legde ze uit op Instagram.

Nikkie ging onlangs onder het mes om haar borsten te liften, iets waar ze zich lange tijd onzeker over heeft gevoeld. ,,Het voelde zo speciaal om deze aflevering van Make Up Your Mind te doen terwijl ik zoiets voor de eerste keer droeg.”

Diepe V-hals én diepe split

Tijdens het Filmfestival besloot Nikkie niet alleen voor een diepe V-hals te gaan, maar nóg meer huid te laten zien. Nikkie is trots op haar prachtige lijf, en uiteraard mag dat geshowd worden!

Toch lijkt Nikkie zich een beetje ongemakkelijk te voelen. Vond ze de jurk, die naast een diepe V-hals ook een diepe split heeft, misschien toch te veel van het goede?

Foto: ANP

Meer DenD