ZIEN: Peter Gillis koopt gigantische villa in Spanje

Peter Gillis koopt kast van huis in Spanje
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Peter Gillis heeft wederom een gigantische villa op de kop getikt. Dit keer niet in Nederland, maar in Spanje. En met meerdere zwembaden, sauna’s én een spa hoeft Peter zich nooit meer te vervelen wanneer hij op vakantie is.

Het blijkt wel dat geld moet blijven rollen bij de familie Gillis. In de Massa Is Kassa-aflevering van dinsdag zagen we nog hoe Peter een nieuwe Rolls-Roys van bijna zeven ton op de kop tikt, en nu heeft hij een miljoenenvilla in de buurt van Alicante gekocht.

2,2 miljoen euro

De villa is gelegen aan de kustlijn van Playa Flamenca. Gillis betaalde er 2,2 miljoen euro voor, zo meldt BekendeBuren. Een hoop geld voor een vakantiehuis. Wat krijgt Peter daar allemaal voor terug?

Met een woonoppervlakte van 294 vierkante meter, vijf slaapkamers en zes badkamers, is er genoeg ruimte om de hele familie Gillis op bezoek te laten komen. Daarnaast is er genoeg te beleven: de woning beschikt over een binnen- en buitenzwembad, indoor Spa, twee sauna’s, jacuzzi en een bar.

Hoewel de villa aan de binnenkant wat verouderd lijkt vanwege de antieke stijl, beschikt de villa wel over een lift zodat Peter niet voortdurend zuchtend de trap op hoeft te lopen. Daar geniet je namelijk van een prachtig uitzicht over de zee: het strand is slechts 200 meter van de villa verwijderd.

Bekijk hier de foto’s

Tags

BINNENKIJKENGILLISMILJOENENVILLANICOL KREMERSPETER GILLISVILLAZIEN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck