ZIEN: Poseert Jutta hier naakt voor Jake?

Heeft Jutta geen ondergoed aan?
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Na alle speculaties hebben Jutta Leerdam en Jake Paul bevestigd dat ze officieel een koppel zijn. Ondertussen is er ophef ontstaan over een pikante foto die Jutta heeft gedeeld.

,,That’s it”, schrijft Jutta bij een aantal romantische kiekjes met haar nieuwe liefde. Ook Jake deelt op Instagram een aantal foto’s met Jutta. ,,Ik ben Nederlands nu”, schrijft hij daarbij.

Geen ondergoed?

Jutta en Jake werden de afgelopen tijd meerdere keren samen gespot in Miami. Een paar dagen geleden hadden de twee een romantisch etentje bij LPM Restaurant in Miami en daar werden de twee volgens TMZ zelfs zoenend gespot.

Nu de relatie bevestigd is, valt het volgers op dat Jutta de ene na de andere pikante foto op Instagram heeft gedeeld, vermoedelijk om indruk te maken op Jake. Op één van de foto’s lijkt ze zelfs geen ondergoed te dragen. ,,Woman in black”, heeft Jutta bij de foto geschreven. Ze kan rekenen op een hoop complimenten. ,,Je ziet er weer geweldig uit”, reageert een volger. En een ander: ,,Deze post zou illegaal moeten zijn.”

Tags

JAKE PAULJUTTA LEERDAMPIKANTZIEN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck