Prinses Alexia gaat los op nieuwe school

Alexia mag feesten van Nederland
Door: Charlotte Wijnen
18-10-2021

Het lijkt erop dat prinses Alexia het goed kan vinden met een groepje meiden op haar nieuwe school in Wales. Op Instagram verscheen een foto waarop ze vol in de make-up poseert voordat ze naar een feestje vertrekt.

Alexia vertrok deze zomer naar Wales om haar middelbareschooltijd af te maken op het Atlantic College. Op de school zitten zo’n 350 leerlingen van over de hele wereld. Meerdere royals gingen haar al voor, zoals kroonprinses Elisabeth van België die er haar diploma haalde.

Dit zijn Alexia’s nieuwe vriendinnen

Ook de Spaanse prinses Leonor zit momenteel op het Atlantic College. En hoewel het erop lijkt dat de twee prinsessen het goed met elkaar kunnen vinden, heeft Alexia ook nieuwe vriendinnen gemaakt.

LEES OOK

Nederland gunt Alexia een wilde tijd

Op Instagram verscheen een foto van Alexia en haar vriendinnen. Vol in de make-up en schaars gekleed poseren ze voordat ze naar een feestje vertrekken. De vriendinnen zijn ook allemaal getagd in de foto. Het gaat om de meiden Juliette Albada, Joan Bessem, Ružica Vučković, Victoria Viaz en Xanthe Hudson. Net als Alexia, hebben alle meiden hun profiel op Instagram afgeschermd.


Gezien de onbedoeld ontstane commotie rondom dit bericht heeft de redactie uit eigen beweging besloten om het beeld van prinses Alexia niet meer op deze plek te tonen.


Meer DenD