ZIEN: Publiek in Estland gaat los op Europapa

Publiek Estland helemaal wild van Europapa
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Europapa, de Songfestival-inzending van Joost Klein, is een groot succes. En kennelijk niet alleen in Nederland, maar ook in andere Europese landen. Zo gaat het publiek in Estland los op het nummer.

Joost Klein deelt een filmpje op Instagram waarin een dj in Estland een remix van zijn nummer Europapa draait. Op de beelden is te zien dat het publiek helemaal losgaat.

Fans

In zijn volgende story blijkt dat Joost niet alleen fans heeft in Europa, maar ook daarbuiten. ,,I got people in Canada”, schrijft Joost bij een foto van een Canadees die schrijft dat twelve points naar Nederland gaan.

Tekst gaat verder onder de video.

Liveversie

Afgelopen weekend heeft Joost de beelden online gezet die donderdag van hem werden gemaakt terwijl hij Europapa voor het eerst live ten gehore bracht. De video is opgenomen tijdens zijn eerste van twee concerten in Tilburg.

Te zien is hoe Klein aanvankelijk midden in de zaal zijn songfestival-inzending zingt. Om hem heen ontstaat direct een zogeheten ‘circlepit’. Ook is duidelijk te horen dat de aanwezige fans het lied luidkeels meezingen.

Winkans

Op de dag dat Europapa werd gepubliceerd kwam Nederland op de 21ste plek terecht bij de wedkantoren, maar inmiddels hebben steeds meer mensen er vertrouwen in dat Joost het Eurovisiesongfestival gaat winnen. In de afgelopen twee weken is hij gestegen naar de top 5 van de 37 deelnemende landen. Ook is de videoclip van Europapa maar liefst twaalf miljoen keer bekeken op YouTube.

Tags

JOOST KLEIN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck