ZIEN! Rapper ‘Diddy’ overspoeld met haat na excuses over mishandelingsvideo met ex Cassie

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Lola van Leeuwen

Sean ’Diddy’ Combs reageert op een gewelddadige video die vrijdag door CNN naar buiten is gebracht. In de video is te zien dat de rapper zijn ex-vriendin Cassie Ventura mishandelt door haar onder andere te schoppen en haar op de grond te duwen…

Met enkel een witte handdoek om zijn heupen, valt Combs zijn toenmalige vriendin Cassie aan in de hal van een hotel. In de video – die uit 2016 komt – zie je dat de rapper haar op de grond gooit, tweemaal trapt en dat hij haar aan haar trui terug naar de hotelkamer wil trekken. ‘Diddy’ wordt overspoeld met haat nadat CNN de video publiekelijk maakt.

Onvergeeflijk

Combs biedt zijn excuses aan in een video op zijn eigen Instagram-account. ,,Het is moeilijk om na te denken over de donkerste tijden in je leven”, zegt hij. „Maar soms moet je dat doen. Mijn gedrag in die video is onvergeeflijk. Ik neem de volledige verantwoordelijkheid voor mijn daden”, aldus ‘Diddy’.

Ook vertelt hij in de video professionele hulp te hebben gezocht. ,,Ik kreeg therapie en ging revalideren”, vertelt hij in de video. ,,Het spijt me zo, maar ik ben vastbesloten een beter mens te worden. Ik vraag niet om vergeving. Het spijt me echt.” Fans zijn er niet van gediend en prikken zo door zijn woorden heen.

,,Ziek mannetje. Je bent één grote grap”, schrijft zanger Jamai Loman. ,,Het spijt je alleen omdat je gepakt bent”, schrijft een fan. ,,Ik kan me niet voorstellen wat er gebeurde toen je haar terug de hotelkamer in trok”, schrijft een vrouw.

Omdat de gebeurtenis buiten de verjaringstermijn van vijf jaar valt, zal het Openbaar Ministerie in los Angeles, ondanks de gelekte beelden, geen zaak tegen Combs openen. Dit laat de Amerikaanse Vanity Fair weten. De rapper zal dus niet vervolgd worden voor dit gewelddadige incident.

Bekijk de video hieronder.

Tags

DIDDY

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck