ZIEN: rel rond de Beckhams met politie op zijn jacht

|
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Lola van Leeuwen

Terwijl David Beckham aan het zonnebaden is op zijn super deluxe jacht, klopt de Italiaanse politie aan om hem te ondervragen over het jetskiën van zijn kinderen op vakantie aan de kust van Amalfi…

,,De kinderen zijn vrij jong. Het is de bedoeling dat je 18 bent om te jetskiën in Italië”, zegt een getuige tegen The Sun. Zoon Cruz is 16 jaar en dochter Harper is pas 10 jaar. De twee zouden al eerder aan het jetskiën zijn geweest.

Politieboot

,,Cruz en Harper waren net begonnen met jetskiën en vijf minuten later arriveerde de politieboot”, vertelt de getuige. ,,David was aan het zonnebaden en hij verliet onmiddellijk het dek en ging naar beneden om het af te handelen”, aldus de getuige. ,,David leek hen te roepen om terug te komen naar het jacht, en ze legden de jetski voor anker.”

Ook zeiden ze dat Beckham constant een lach op zijn gezicht had tijdens de ondervraging van de agenten wat ruim drie kwartier duurde. Ze vroegen Beckham zelfs om een selfie en gaven elkaar een ‘box’ (vuist tegen vuist) na de ondervraging. David en de kinderen lijken er goed vanaf gekomen te zijn.

Vreemd

De getuige vindt het toch allemaal maar vreemd, want ,,de Guardia Finanza heeft meestal te maken met drugs- en mensensmokkel, dus ik weet zeker dat ze wel wat beters te doen hadden.”

Trouwlocaties

De familie Beckham vond dat ze wel weer toe waren aan een boot tripje, na geïsoleerd te zijn in hun woning in Cotswolds van 6 miljoen pond. David, Cruz en Harper werden vergezeld door vrouw Victoria, zoon Brooklyn en verloofde Nicola Peltz en zoon Romeo. De reden voor dit uitstapje zou zijn dat Brooklyn en zijn Nicola trouwlocaties in Italië aan het bekijken zijn.

Bekijk hier de foto’s.

Tags

DAVID BECKHAMPOLITIEVICTORIA BECKHAM

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck