ZIEN: Rob Goossens koopt B&B en verbouwt voor 2,5 ton

Rob's B&B
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Rob Goossens heeft een bijzonder huis op de kop getikt, namelijk een Bed & Breakfast. Hoewel het een prachtig optrekje is en hij er een boel voor heeft betaald, blijkt de woning nog niet aan zijn wensen te voldoen. De woning gaat nog volledig verbouwd worden.

Rob Goossens heeft een prachtige woning gekocht in Monnickendam. De vraagprijs bedroeg 750.000 euro en hij heeft er uiteindelijk 745.000 euro voor betaald.

Verbouwing van 2,5 ton

Rob vestigde er een hypotheek op van 1,1 miljoen euro, zo meldt BekendeBuren. Dat betekent dat hij vermoedelijk voor meer dan 250.000 euro gaat verbouwen. Een hoop geld, waarvan je de hele woning zou kunnen verbouwen.

Bed & Breakfast

Momenteel dient het optrekje als Bed & Breakfast. Op Zoover zijn alleen maar positieve reviews te vinden, dus Rob zou dit na de verbouwing zo kunnen voortzetten. Ook is het mogelijk dat hij de woning volledig gaat verbouwen naar zijn eigen smaak.

De ruimte is er in ieder geval. Het gaat om een patiobungalow met een woonoppervlakte van 151 vierkante meter. De woning beschikt over vijf kamers, waaronder vier slaapkamers en drie badkamers. Dit alles is verdeeld over drie woonlagen.

Aan de tuin hoeft Rob weinig te veranderen. De buitenruimte is bijzonder ruim en beschikt over twee terrassen. En na een lange werkdag kan hij relaxen in de jacuzzi.

Kijk hier binnen in de woning

Tags

B&BBED & BREAKFASTBINNENKIJKENROB GOOSSENSZIEN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie