ZIEN: Ruzie tussen Antoon en vriendin?

Ruzie Antoon met vriendin?
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Antoon heeft nog maar sinds kort een vriendin, maar er lijken nu al wat scheurtjes zichtbaar te worden in de relatie. Er is een video opgedoken waarin de twee ruzie lijken te maken…

Twee jaar geleden kende bijna niemand hem nog, en nu kan hij niet meer over straat zonder herkend te worden. Antoon heeft meerdere hits die miljoenen keren worden beluisterd en hij is een grote bekendheid geworden.

Dames staan in de rij

Inmiddels staan de dames voor hem in de rij, maar voor Antoon is er maar één dame waarmee hij iets wil opbouwen. Hij is meerdere keren met Carmen Lauren Visser gespot, met wie hij momenteel een relatie zou hebben.

Beelden van ‘ruzie’ uitgelekt

Toch lijkt hun relatie niet alleen maar over rozen te gaan. De twee werden op straat gezien terwijl ze een woordenwisseling hadden. Toen een voorbijganger dat zag, besloot diegene het te filmen. Op de beelden is te zien hoe Antoon iets probeert uit te leggen waarna Carmen boos met haar vinger wijst.

Volgens Roddelpraat vond de ‘ruzie’ plaats op het Gerard Douplein in Amsterdam. ,,Het zou om een andere chick gaan”, schrijft Roddelpraat.

Bekijk HIER de beelden

Tags

ANTOONBEELDENRUZIEVIDEOVRIENDINZIEN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck