ZIEN: Sarah van Soelen draagt ketting van André weer

Heeft Sarah verborgen boodschap voor André?
Door: Charlotte Wijnen
29-08-2022

Er lijkt maar geen einde te komen aan de lange Hazes-soap. Hoewel Sarah al een tijdje verbannen is uit het leven van André, lijkt ze geen afscheid te kunnen nemen van de zanger. Ze draagt zelfs zijn ketting weer…

André-ketting

André geeft zijn vriendinnetjes áltijd hetzelfde cadeau. Hij gaf niet alleen Monique een ketting met zijn naam, maar ook aan Bridget Maasland. En toen de zanger samen was met Sarah, kreeg ook zij het kettinkje cadeau.

Sarah droeg de André-ketting samen met een kettinkje met een kruis eraan, die André haar ook cadeau deed. Toen de relatie uit was deed ze beide kettingen af. Maar op een foto die ze deelt op Instagram, lijkt ze haar volgers wel héél graag te willen laten zien dat ze één van de kettingen weer draagt.

‘Hij is de liefste die ik ken’

Waarom Sarah de ketting draagt is niet duidelijk, maar toen André zijn comeback aankondigde liet ze wel weten dat ze hem volledig steunt. Ze draagt de zanger nog steeds een warm hart toe, vertelde ze in RTL Boulevard.

,,Ik weet dat hij in een donkere periode heeft gezeten. Ik ben daar zelf ook bij geweest en dat vond ik heel erg om te zien”, zei Sarah. ,,Daardoor hebben we alles op alles gezet en hem laten helpen. Ik hoop dat hij veel voor zichzelf heeft geleerd, weet wat hij leuk vindt, goede mensen om zich heen heeft en van zich af heeft leren bijten en met beide benen op de grond staat, want hij kan dit aan. Hij is de liefste die ik ken.”

Meer DenD