ZIEN: Sarah van Soelen’s tv debuut bij opening Rachels theebar

Sarah op tv|
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Lola van Leeuwen

Donderdag is een grote dag voor Rachel Hazes. Ze opent namelijk de deuren van haar horecazaak. Ook haar zoon André Hazes en schoondochter Sarah van Soelen zijn erbij, die voornamelijk de show stelen…

André is enorm trots met Sarah als zijn +1 bij de opening van de theebar en pronkt voor de camera van Shownieuws met zijn introducee. Van Soelen vindt haar tv-debuut erg onwennig. ,,Hoe is dat voor jou allemaal?” vraagt de interviewer aan Sarah. ,,Ja, nieuw… Ja, Ja… Leuk! Gezellig… Maar ehhh…” antwoordt de vriendin van André ongemakkelijk. ,,Ja ik moet er nog wel een beetje aan wennen hoor! Ja…” aldus de ietwat nerveuze Sarah.

‘Leuk wijf’

Gelukkig komt André Hazes ’to the rescue’ en helpt zijn vriendinnetje uit de brand als hem wordt gevraagd of hij haar helpt in deze situatie. ,,Ja tuurlijk wel, maar wat kan je doen?” Hazes vindt dat Sarah helemaal geen hulp nodig heeft. ,,Want het is gewoon een leuk wijf” aldus de verliefde volkszanger. ,,Ik moet eerlijk zeggen dat ik het wel heel leuk vindt” gaat hij verder. Hij zegt niet trots te zijn op zijn moeder met de opening van haar theebar, maar vooral dat Dré naast zijn nieuwe liefde mag lopen.

Avontuur

Rachel heeft in ieder geval enorm veel zin in dit nieuwe avontuur. Vol trots laat ze dit weten op haar Instagram-account. ,,Het begint al zo mooi te worden en kan niet wachten tot de opening”, schreef ze bij haar foto’s. ,,Gaat opschieten nou baas! Kan niet wachten om alle smaken te proeven!” schrijft Dré eronder. ,,ZIN IN!!!” schrijft haar schoondochter.

Tags

ANDRÉ HAZESHORECARACHEL HAZESSARAH VAN SOELEN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck