ZIEN: Schoonbroer Sarah van Soelen veroordeeld voor bezit cocaïne?

Van Soelen
Door: Charlotte Wijnen
05-07-2021

Volgens een insider is de zwager van Sarah van Soelen veroordeeld voor het bezit van cocaïne. Zelf deelde hij een video waarin hij de gevangenis uitloopt.

‘Opgepakt met forse lading coke’

Julia van Soelen is net zo gelukkig in de liefde als haar zus Sarah. Ze heeft ruim twee jaar een relatie. En hoewel Julia vele zoetsappige foto’s deelt met haar vriend, blijkt hij allesbehalve een ‘lieverdje’ te zijn…

Een insider klapt uit de school: haar vriend blijkt vast te hebben gezeten voor het bezit van cocaïne. ,,Ik hoorde vandaag dat het vriendje van het zusje niet zo’n lekkere jongen zou zijn. Is opgepakt met een forse lading coke en is hiervoor veroordeeld geweest”, schrijft de insider op het Viva Forum. ,,Toen ik het na ging zoeken om te kijken of het klopte, lijkt dat het inderdaad klopt.”

‘Schoonouders André niet kritisch’

Volgens de insider deelt de jongen zélf een video op zijn Instagram waarmee hij ‘met de bekende blauwe vuilniszak’ naar buiten komt lopen. De schoonouders van André Hazes noemt de insider dan ook ‘niet kritisch qua aanhang’.

En ook Julia zelf lijkt er niet mee te zitten. Het stel was vorige week nog op vakantie naar het Spaanse Altea, waar ook de meest zoete foto’s van worden gedeeld op Instagram.

Of haar vriend daadwerkelijk is veroordeeld vanwege een ‘forse lading cocaïne’ is nog onduidelijk.

Meer DenD