ZIEN: Spraakmakende outfits WIDM

Door: Lies Jansen
10-01-2021

Het nieuwe seizoen van Wie is de Mol is weer van start gegaan. Afgelopen zaterdag werd de tweede aflevering van het 21e seizoen uitgezonden. Een aflevering die bestond uit spraakmakende outfits. Zo merkten enkele Twitteraars een mogelijke hint van de Mol op…

Splinter

Zo was het de flamboyante schrijver en programmamaker Splinter die diverse reacties ontving op zijn outfit. ,,De andere helft van mijn shirt ligt in de wasmand”, grapt een Twitteraar. Splinter droeg in de aflevering een opvallend shirt. De rechterhelft was volledig zwart en de linkerhelft bestond uit een opvallend printje.

De Mol ?

Maar het bleef niet alleen bij Splinter. Presentatrice en adjunct-hoofdredacteur van LINDA.nl Marije Knevel wist ook een hoop aandacht te trekken. Zo wordt de vergelijking gemaakt met ‘een outfit van een thuiswerkende vrouw in coronatijd’, de superschurk ‘Riddler’ en superschurk ‘Poison Ivy’. Maar enkele oplettende kijkers linken de kleur van haar outfit aan de mogelijkheid tot het zijn van de Mol. 

Het 21eseizoen speelt zich af in Tsjechië. Tijdens de vorige aflevering en de start van het nieuwe seizoen scoorde het programma drie miljoen kijkers. 

Meer DenD