ZIEN: Sylvie en Niclas dineren mét Rafael, Estavana en kinderen

Sylvie dineert met man en ex|
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Sylvie Meis heeft een zeldzaam moment op Instagram gedeeld. Ze zat aan tafel samen met haar man Niclas, haar ex-man Rafael van der Vaart, Estavana Polman en de kinderen.

Een paar jaar geleden zou het ondenkbaar zijn geweest: Sylvie en haar ex-man Rafel die samen aan tafel zitten. Sylvie was van 2005 tot 2013 getrouwd met de voormalige voetballer, toen ze uiteindelijk besloten uit elkaar te gaan.

Familiediner

Nu, bijna 10 jaar later, lijkt de band tussen de twee ex-geliefden beter dan ooit. Het diner, dat plaatsvond in Denemarken, was ongetwijfeld een belangrijk moment voor hun zoon Damián. Hij besloot dan ook het mooie moment vast te leggen.

Vriendin Laerke

Bij het diner waren niet alleen zijn ouders aanwezig, maar ook zijn vriendin. Laerke is al helemaal in de familie opgenomen en Sylvie vertelde al eerder dat ze het alleen maar leuk vindt dat Damián een relatie heeft. ,,Ik hou van de liefde en ik gun mijn zoon dit ook van harte”, zei ze in het Duitse programma Ein Promi ein Joker.

Ook is de presentatrice naar verluidt geen ‘hysterische mama’ en bemoeit ze zich verder niet met de relatie van haar zoon. ,,Zolang ze goed is voor mijn zoon ben ik gelukkig.”

Foto: Instagram Sylvie Meis

Tags

ESTAVANA POLMANNICLAS CASTELLORAFAEL VAN DER VAARTSYLVIE MEISZELDZAAMZIEN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck