ZIEN: Sylvie Meis blundert met photoshop

Sylvie Meis
Door: Charlotte Wijnen
11-06-2021

Sylvie Meis staat bekend om haar prachtige kiekjes op Instagram, maar maakt nu wel een héle grote blunder met photoshop…

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Het is geen geheim dat vele beroemdheden hun mooie kiekjes wel eens photoshoppen. Maar het is natuurlijk wel de bedoeling dat het niemand opvalt. En dat is bij Sylvie deze keer mislukt.

‘Wat is er met je hand gebeurd?’

Sylvie plaatst een foto van haarzelf aan een zwembad in Saint-Tropez. Haar afgetrainde lijf laat ze weer goed zien omdat ze alleen een bikini draagt. Maar voor wie heel goed kijkt: er is iets mis met haar hand.

Dit blijft natuurlijk voor een aantal volgers niet onopgemerkt. Zo reageert iemand: ,,Oeps?! Wat is er met je hand gebeurd?”

Blunder met trouwfoto’s

Het is niet de eerste keer dat Sylvie blundert met photoshop. Ze kon vorig jaar maar geen genoeg krijgen van het pronken met haar trouwfoto’s. Op Instagram liet ze zien dat ze er tiptop uit zag op de mooiste dag van haar leven. Maar misschien iets té perfect? 3FM DJ Rámon Verkoeijen ontdekte de photoshop-blunder. De rimpels in haar hals liepen niet door, iets wat onmogelijk is.

Meer DenD