ZIEN! Sylvie Meis gespot met nieuw miljonairsvriendje

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Lola van Leeuwen

Sylvie Meis (46) blijft het proberen in de liefde. Dit keer lijkt de presentatrice weer helemaal gelukkig in de liefde te zijn…

Dagblad Bild beweerde eerder deze week dat Sylvie een nieuwe vlam zou hebben, genaamd Patrick Gruhn (33). Patrick is natuurlijk geen vuilnisman van beroep maar een Duitse miljonair en zoon van ‘Playboy’ Rolf Eden. Door een gelekte foto lijkt dit toch echt waar te zijn. De twee kwamen op de foto samen een appartement uitlopen. Meis in een strakke, rode jurk en Gruhn in pak.

Spelletje

De twee spelen graag een spelletje met de media en begonnen zelf met de geruchten. Op Instagram plaatste Gruhn een intieme foto waarop een blote schouder van een vrouw te zien is. Op die schouder was een opvallende moedervlek te zien die erg veel op die van Meis lijkt. Ondanks dat er nog geen officiële bevestiging was, konden fans en media daarom wel al snel de link leggen dat de twee samen zijn.

In een interview in De Telegraaf laat Sylvie zich uit over haar liefdesleven. Als het om daten gaat vindt de presentatrice dat ze dat tegenwoordig zo ,,discreet” mogelijk doet. Ook vertelt ze dat Meis van de vrijheid die ze heeft opgeofferd voor haar carrière en roem ,,nu iets terugpakt”, wat betreft haar liefdesleven. ,,Ik ben een mens, dus als ik iemand leuk vind, wil ik daten. Dan pak ik voor mezelf de vrijheid terug om dat gewoon te doen”, aldus Meis.

Schermafbeelding van @reality_fbi op Instagram

Tags

SYLVIE MEIS

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck