ZIEN: Tony Junior zet tattoo met taalfout

Door: Charlotte Wijnen
28-07-2021

Tony Junior heeft twee tatoeages laten zetten met een wel heel persoonlijk verhaal. Twee briefjes van zijn opa en zijn oma heeft hij op zijn lichaam laten tatoeëren. Een lief gebaar, alleen de Utrechtse dj weet misschien niet dat er een taalfout in staat…

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Lieve woorden altijd bij zich

Tony laat in zijn Instagram Stories zien dat hij zijn grootouders heeft gevraagd een briefje te schrijven aan hem. Die twee briefjes wilde hij op zijn lichaam laten vereeuwigen, zodat hij de lieve woorden altijd bij zich draagt.

Eerst deelt hij de tattoo van het briefje van zijn opa. ,,Forever with me! Opa”, schrijft hij bij het resultaat van zijn opa’s boodschap die nu vereeuwigd op zijn schouder staat.

Spelfout

En daarna kwam de tattoo van het briefje van zijn oma. ,,Fantastisch wat er allemaal gebeurd op ’t moment, maar blijf altijd baas over jezelf! Kus van oma”, luidt het. Een lieve brief, maar vermoedelijk wist Tony niet dat het ‘gebeurt’ moet zijn.

Oplettende volgers zagen dit natuurlijk wél meteen. Zo reageert iemand: ,,Heb je bewust de taalfout erin laten staan?” Maar of de spelling nou klopt of niet, voor Tony gaat het waarschijnlijk om de boodschap.

Meer DenD