ZIEN: Vader zet enorme tattoo van gezicht Roy Donders

Roy Donders
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Dat vader en zoon een goede band hebben, is wel duidelijk na een Instagram-post van Roy Donders. Roy plaatst een foto van zijn vader en daarop is iets héél opvallends te zien op zijn borst…

Goede band

De vader van Roy Donders, Frans, is vandaag jarig. En omdat de twee een hele goede band hebben, besluit Roy zijn vader in het zonnetje te zetten. ,,Pap van harte gefeliciteerd met je verjaardag. En tot straks”, schrijft hij bij een foto van zijn vader.

Hierbij valt vooral de borst van zijn vader op. Een enorme tattoo van het gezicht van Roy Donders overheerst de hele foto. Maar Roy staat daar niet alleen: op de rechterborst van zijn vader lijkt het hoofd van dochter Rian te prijken.

LEES OOK:

Chirurgen verbijsterd door uiterlijk Roy Donders

Lijkt Roy er nog wel op?

Maar onlangs liet Roy Donders zich nog compleet verbouwen. Zo onderging hij een ooglidcorrectie, heeft hij zijn gezicht smaller laten maken, is hij een voorhoofdslift ondergaan én heeft hij liposuctie aan zijn buik laten doen.

En als klap op de vuurpijl onderging hij kortgeleden een baardtransplantatie. Zou Roy na al deze ingrepen nog wel lijken op de tattoo die op de borst van zijn vader staat?

Tags

COSMETISCHE INGREEPCOSMETISCHE INGREPENROY DONDERSTATTOO

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie