ZIEN: Volgers onder de indruk van bikinifoto Roxeanne Hazes

Roxeanne Hazes
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Roxeanne Hazes gaat uit de kleren en volgers zijn wel érg onder de indruk. De zangeres deelt een zonnige foto in bikini waar haar figuur prachtig naar buiten komt.

‘Ik verwijder het niet’

Roxeanne genoot van het weekend van een zonnige dag op het water en daar hoort natuurlijk een zomers kiekje bij. De zangeres is een groot voorstander van ‘body positivity’ en laat daardoor graag eerlijke foto’s van haar figuur zien.

Eerder poseerde zij al halfnaakt in de LINDA. ,,Het ene moment ben ik dat onzekere meisje van zestien, het andere moment denk ik: ik mag er best zijn”, vertelde zij toen. En nu maakt ze opnieuw duidelijk dat ze trots is op haar lijf. ,,Ik verwijder het later niet”, schrijft ze bij de foto.

Overladen met complimenten

Maar uit de positieve reacties onder haar foto wordt duidelijk dat Roxeanne de foto ook helemaal niet hoeft te verwijderen. Ze wordt overladen met complimenten. ,,Al zou je er even over twijfelen, dan stop ik je, heerlijkheid!”, reageert haar vriend Erik Zwennes. Bekende Nederlanders als Kim Kötter noemt de foto ‘prachtig’ en vele andere volgers zijn enthousiast.

Tags

HAZESHAZESFAMILIEPIKANTE FOTOROXEANNE HAZES

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck