Zien! Xess Xava met los haar!

Xess Xava
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Meestal zit het haar van kleine Xess Xava, het zoontje van Yolanthe Cabau van Kasbergen en Wesley Sneijder, strak achterover gekamd in een knotje. De actrice deelt nu een foto van haar zoontje met een hele andere look.

Kleine Tarzan

Misschien had Yolanthe geen zin om het haar van Xess te zien of wie weet had het jongetje zelf het geduld niet om stil te zitten. Het resultaat: een prachtige foto waarop Xess Xava met los haar staat. En wat blijk? Zijn haar valt een flink stuk op zijn rug! Honderden volgers hebben gereageerd op de foto en ze blijken fan te zijn van de wilde look.

,,Lijkt op een kleine Tarzan met zijn lange haar”, ,,Wat een schatje zeg. Echt zo’n surfdude met prachtig dik haar”, en ,,O wauw, zijn haar!”, schrijven mensen. Ook merken er een aantal op dat het jongetje erg veel op Yolanthe lijkt, zeker nu hij zijn haar los heeft.
Uiteraard zijn er ook een aantal mensen die het niet kunnen laten op kritiek te geven. Zo vinden sommigen hem op een meisje lijken en wijzen anderen Yolanthe er op dat de kapper weer open is. Gelukkig zijn de positieve reacties ruim in de meerderheid en lijkt Xess Xava erg tevreden te zijn met zijn prachtige lange haar.

https://www.instagram.com/p/CA0n5TfjcXG/

Tags

HAARUITERLIJKWESLEY SNEIJDERXESS XAVAYOLANTHE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck