ZIEN: Xess Xava rijdt motor

Xess is een motorduivel
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Xess Xava, de zoon van Yolanthe Cabau en Wesley Sneijder, heeft een nieuwe hobby gevonden. In Instagram Stories laat Yolanthe zien hoe de 8-jarige Xess op een motor rijdt.

In het filmpje van Yolanthe is te zien hoe Xess haar voorbij racet op zijn motor. En kennelijk heeft hij talent, want het rijden op de motor gaat hem goed af.

Xess rijdt motor

Yolanthe deelt vervolgens nog een paar foto’s waar Xess trots zijn motor laat zien. Het gaat om een elektrische crossmoter die speciaal bedoeld is voor jonge kinderen. De motor is uitgevoerd met voor en achtervering en kan wel vijftien kilometer rijden op een volle accu. Online wordt de motor van Xess aangeboden voor 439 euro.

Tekst gaat verder onder het filmpje.

Groot verlies

Onlangs stonden Yolanthe en Xess nog stil bij een groot verlies. Schoonmoeder en oma Sylvia Sneijder overleed afgelopen juli op 59-jarige leeftijd. ,,We missen je”, schreef Yolanthe bij een foto van Sylvia en Xess op Instagram.

Na het overlijden van Sylvia kon Yolanthe op veel steun rekenen van haar volgers. Op Instagram bedankte ze iedereen voor de steunbetuigingen. ,,Ik wil iedereen zo ontzettend erg bedanken voor alle hartverwarmende berichtjes die ik ontvangen heb de afgelopen week in verband met het verlies van Xess Xava’s prachtige lieve en veel te jonge oma Syllie”, schreef Yolanthe. ,,Vooral voor alle kaarsjes die voor haar gebrand zijn en alle lieve gebedjes in haar naam.”

Tags

XESS XAVAYOLANTHE CABAU

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck