ZIEN: Xess Xava spreekt in drie talen met Yolanthe

Xess Xava is een talenwonder
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Xess Xava, het zesjarige zoontje van Yolanthe Cabau en Wesley Sneijder, spreekt inmiddels al drie talen: Nederlands, Engels en Spaans. Yolanthe deelt een schattige video waarin Xess zijn talenknobbel aan zijn moeder toont.

Yolanthe reist samen met Xess Xava de hele wereld over en de twee brengen veel tijd door in Nederland, op Ibiza en in Los Angeles. En van die verhuizingen en reisjes heeft Xess veel opgestoken. Hij spreekt vloeiend drie talen, en dat terwijl hij pas zes jaar oud is!

Vloeiend Spaans

,,Ik heb drie knopjes: Nederlands, Spaans en Engels”, vertelt Xess trots aan zijn moeder. Wanneer Yolanthe op de ‘knop’ Spaans drukt, blijkt dat hij vloeiend de taal spreekt. Zo beantwoordt hij alle vragen van zijn moeder in het Spaans en lijkt hij de taal volledig te begrijpen. Vervolgens schakelt hij zonder moeite over naar Engels en kan hij daarnaast ook nog altijd vloeiend Nederlands praten.

Yolanthe is ontzettend trots en deelt de video op Instagram. Volgers zijn enorm onder de indruk van de talenknobbel van de kleine jongen. ,,Geweldig… Drie talen spreken op die leeftijd”, reageert een verbaasde volger. Een andere volger denkt dat het Xess nog ver gaat brengen. ,,Wat knap! Dat gaat hem nog ver brengen.”

Tags

TALENTWESLEY SNEIJDERXESS XAVAYOLANTHE CABAU

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck