ZIEN: Yolanthe op date met ex van Sylvia Geersen

Nieuwe liefde voor Yolanthe?
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Yolanthe Cabau besloot gisteren samen met zoon Xess Xava te gaan surfen. Op beelden die Yolanthe op Instagram deelt, is te zien dat er ook een man mee is. Volgens Yvonne Coldeweijer gaat het om Robin Pijls, de ex van Sylvia Geersen…

In een filmpje dat Yolanthe in Instagram Stories deelt, is te zien hoe een man Xess Xava in zijn surfpak helpt. ,,The struggle is real”, schrijft Yolanthe bij het filmpje. De beelden zorgen voor een hoop vragen: met wie is Yolanthe op date?

Ex Sylvia Geersen

Volgens Yvonne Coldeweijer gaat het om een bekend iemand. ,,Yolanthe op pad met Robin Pijls, de gewelddadige ex van Sylvia Geersen?”, schrijft ze op haar juicekanaal. Sylvia en Robin waren in 2018 een aantal maanden samen. Ze leerde Robin kennen na de nachtmerrie die zij beleefde met de Mexicaan Rogelio Castro Martinez, met wie ze in 2016 trouwde. Met Robin had ze dan ook eindelijk het gevoel dat ze de ware gevonden had. ,,Het is echt serieus”, zei Sylvia over haar relatie met Robin. ,,Ik ben dol op hem en word helemaal gelukkig van hem. Ik straal weer.”

Nieuwe man

Yolanthe liet onlangs weten dat ze openstaat voor een nieuwe man in haar leven, maar dat ze er niet naar op zoek gaat. ,,Alleen zijn heeft me veel geleerd en daardoor ook sterker gemaakt. Ik ben lief voor mezelf, ben blij met wie ik ben en ik ben niet op zoek naar mijn geluk in een ander”, zei ze in gesprek met Beau Monde. Wel vertelde ze dat haar voorkeur niet uit gaat naar bekende man. ,,Dat kan je natuurlijk niet afdwingen, maar mijn eerste keuze zou zeker niet uit gaan naar een bekend persoon.”

Tags

SYLVIA GEERSENYOLANTHE CABAU

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck