ZIEN: Zeldzame gezinsfoto Mick Jagger met 4-jarig zoontje

Mick Jagger
Door: Charlotte Wijnen
20-07-2021

Foto’s van het gezin van Mick Jagger zijn uiterst zeldzaam. Maar zijn vriendin maakt deze keer een uitzondering: op Instagram plaatst ze een zoete foto samen met de 77-jarige Rolling Stones-ster en hun 4-jarig zoontje.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Zeldzame foto

Zijn vriendin Melanie Hamrick geeft een kijkje in het leven van Mick Jagger. Naar aanleiding van haar 34e verjaardag plaatst ze een familiefoto op Instagram, iets wat de Rolling Stones-ster zelf nooit doet.

Op de foto poseert het stel samen met hun 4-jarige zoontje Deveraux. ,,Ik voel me zo geliefd vandaag”, schrijft Melanie bij de foto. Deveraux houdt zijn vader hierbij stevig vast. Een zeldzame foto, want nog niet eerder plaatste het stel een familiefoto.

Ultieme rust

Vermoedelijk is de foto genomen op Sicillië, waar de rockster zich schuilhoudt sinds de coronapandemie. Al bijna een jaar woont hij samen met Melanie en Deveraux op het Italiaanse eiland. Ver weg van alle corona-gevaren geniet het gezin van de ultieme rust.

Zeven verschillende vrouwen

In 2016 beviel Melanie Hamrick van Deveraux. Vader Mick was toen 73 jaar oud, terwijl Melanie dertig was. Sinds 2014 hebben de twee een relatie.

Naast Deveraux, heeft Mick Jagger heeft nog zeven andere kinderen bij verschillende vrouwen. De kinderen zijn tussen de 50 en 4 jaar oud, wat betekent dat kleine Deveraux een halfbroer heeft van 50 jaar…

Meer DenD