ZIEN: Zingende Sylvie Meis in Masked Singer

Sylvie Meis
Door: Eva Steins
05-11-2020

RTL-show ‘The Masked Singer’ is razend populair op de Nederlandse televisie. Maar ook onze Duitse buren lusten er pap van. Daar werd een opvallende onthulling gedaan: Sylvie Meis bleek zich al weken schuil te houden als ‘de Alpaca’.

Ze kan presenteren, ondernemen en model staan als geen ander. Maar kan Sylvie Meis ook toon houden? De afgelopen twee weken hebben de Duitsers Sylvie zien optreden in een enorm alpaca pak. Sylvie, die een behoorlijke carrière in Duitsland heeft, moest zichzelf bekendmaken in de show.

De presentatrice trad meerdere keren in vermomming op. Zij zong onder meer ‘Like a Virgin’ van Madonna. Benieuwd naar Syvlie’s zangtalent? Bekijk het hier!

Bekijk hier de onthulling:

„Het was een geweldig avontuur, vol liefde!”, zei Sylvie na haar bekendmaking. „Deze show is een one big family. Iedereen werkt met passie om dit spektakel tot een succes te maken en dat zie je. Daar ben ik erg dankbaar voor, al voelt het nu een beetje verdrietig. Maar ik kom terug voor de finale!”

Ring

Wie de ontwikkelingen rondom Sylvie’s huwelijk scherp in de gaten heeft gehouden kon haar al eerder herkennen. Bij het afdoen van haar kostuum verblindt Sylvie de camera met haar schitterende trouwring.

De ring met negentien diamanten in een platina band kostte volgens Bild tussen de 40.000 en de 50.000 euro. Niet iets wat je zomaar aan de gemiddelde vrouwenhand ziet bungelen…

LEES OOK:

Dít gebeurt er nu met Sylvie’s vier peperdure bruidsjurken

Meer DenD