Zien! Zo erg lijkt Fred op zijn vader

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Fred van Leer zit net zoals een groot deel van Nederland thuis. Ook gisteren, toen het prachtig weer was, bleef hij binnen en dat terwijl hij het liefst naar het strand ging. Op Instagram post hij daarom een prachtige foto van zijn ouders op het strand.

,,Op de eerste warme dag van het jaar ga ik het liefste naar het strand…maar dat doen we niet. We blijven met onze zuignap op de bank…dus even een throwback van mijn ouders op het strand”, schrijft Fred bij de prachtige foto van zijn vader en zijn moeder.

Als twee druppels water

Het valt volgers op hoe erg Fred lijkt op zijn vader. ,,Wat lijk jij op je paps! Wauw!”, schrijft een enthousiaste fan. ,,Jeetje, jij bent echt goed door de mixer gegaan. Je hebt iets van je vader maar ook van je moeder”, ,,Zo ,wat een knappe vader zeg en zo mooi bruin. Je lijkt op je vader!”, en ,,Ik weet nu waar je je goede looks vandaan hebt”, schrijven anderen.

Het is wel duidelijk dat Fred zich inmiddels een beetje gaat vervelen thuis. Gisteren heeft hij namelijk zes keer gepost op Instagram en vandaag vermaakt hij zijn volgers met grappige filmpjes.

https://www.instagram.com/p/B-j0GyRJfw6/

Tags

CORONAFRED VAN LEERLEKKER WEEROUDERS

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck