ZIEN: Zo vieren BN’ers kerst dit jaar

Kerst bij de BN'ers||||||
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Corona of niet, de sterren proberen tijdens de feestdagen nog altijd het beste ervan te maken. De kerstpret laten ze er dan ook zeker niet door bederven en we worden op social media overspoeld met kerstfoto’s. DenD heeft ze op een rijtje gezet.

Sylvie Meis

Sylvie Meis viert dit jaar kerst bij haar ouders thuis, samen met haar zoon Damián. ,,Onderweg naar het huis van mijn ouders om kerstavond te vieren”, schrijft Sylvie bij de prachtige foto’s met haar enorme kerstboom. Of haar man Niclas Castello ook een vorkje mee zal prikken bij haar ouders, is niet duidelijk.

Martien Meiland

Martien Meiland viert zoals ieder jaar kerst uitgebreid met zijn gezin. ,,Laatste dingen voor kerst regelen en dan kunnen we lekker aan de wijn”, schrijft hij op Instagram bij een foto waar hij nog de kerstboom aan het versieren is.

Britt Dekker

Britt Dekker viert kerst uiteraard met een foto van haar paard. Ze heeft het dier een mooie kerstkrans omgedaan en zelf schittert ze in een glitterjurkje met een kerstmuts op.

Monique Westenberg

Monique Westenberg viert kerst samen met haar dierbaren, waaronder zoontje André. ,,Nog 2 nachtjes slapen en is het kerst! Ik kijk er ondanks deze gekke tijd weer heel erg naar uit om te vieren en samen te zijn met familie, vrienden en dierbaren. Jullie ook?”, schrijft Monique bij de foto’s. Eerst had Monique in plaats van ‘vrienden’, het woord ‘vriendje’ geschreven, waar wat verwarring door ontstond. Inmiddels heeft ze het daarom maar weggelaten.

Volgens insiders zou Monique één van de kerstdagen André hebben uitgenodigd om als gezin kerst te vieren. Volgens een vriendin zouden er geen romantische gevoelens meer in het spel zijn en zouden ze alleen kerst samen vieren voor hun zoontje.

Yolanthe Cabau

Yolanthe Cabau viert kerst samen met haar zoontje Xess Xava in een prachtig skigebied. De twee zijn er al een aantal dagen, en op de filmpjes die Yolanthe op Instagram deelt is te zien dat Xess ook talent heeft voor skiën. Geruchten gaan rond dat ook Wesley Sneijder mee is op skivakantie.

Miljuschka Witzenhausen

Miljuschka Witzenhausen schittert tijdens de feestdagen. ,,Bevangen door de kerst”, schrijft ze bij een foto waarbij ze allerlei kerstversiering draagt. Verder gaat de tv-kok uiteraard heerlijk eten en maakt ze daarbij haar eigen recepten klaar.

Patricia Paay

Patricia Paay ligt al voor een lange tijd in het ziekenhuis en heeft daarom een oudere kerstfoto van zichzelf gedeeld. Maar ze meldt daarbij wel goed nieuws: waarschijnlijk is ze met de kerstdagen weer thuis en kan ook zij de feestdagen met haar familie doorbrengen.

,,Toch nog een heerlijke foto gevonden met de ultieme kerstsfeer! Helaas ook dit jaar weer niet uit eten maar het dan maar thuis gezellig maken als het kan. Zoals het er nu naar uit ziet ben ik met de kerstdagen thuis. Dat is echt een geweldig idee en ik kan niet wachten”, schrijft Patricia bij de foto. ,,Ik hoop natuurlijk mijn dochter even te zien en mijn lieve moeder en zus die ik echt heb gemist! Met deze dagen zijn familie en vrienden toch veel belangrijker dan veel eten en grote cadeaus.”

Tags

ANDRÉ HAZESBRITT DEKKERFAMILIE MEILANDKERSTMARTIEN MEILANDMILJUSCHKA WITZENHAUSENMONIQUE WESTENBERGPATRICIA PAAYSYLVIE MEISWESLEY SNEIJDER

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck