Zien: Zo zag Kim Kardashian eruit!

Kim Kardashian
Door: Lies Jansen
07-07-2020

Kim Kardashian staat bekend om haar ‘perfecte’ uitstraling. Op Instagram laat de reality-ster zich altijd van haar beste kant zien. Met een goed figuur en de meest fashionable outfits, weet ze veel volgers en likes te scoren. Nu deelt ze op haar Instagram foto’s van vroeger. Jaren waarin Kim er nog heel anders uitzag.

‘Geen make-up’

Op de foto’s past Kim outfits voor diverse evenementen. De foto’s van de jongere Kim zijn allemaal zonder make-up. Ook haar kapsel hoefde nog niet helemaal perfect te zitten voor de foto. Een grote rommelige knot maakte toentertijd tijdens een ‘fitting’ niets uit. 

Bron: Instagram Kim Kardashian
Bron: Instagram Kim Kardashian

First lady?

Kim Kardashian is de laatste tijd veel in de media. Haar man Kanye West, kondigde aan zich verkiesbaar willen te stellen voor het presidentschap. De rapper heeft wel vaker duidelijk gemaakt een toekomst als president van de VS voor zich te zien. Kim Kardashian en Elon Musk steunen de populaire rapper helemaal, laten ze op Twitter weten. Of Kanye het daadwerkelijk gaat doen, of dat het toch om een publiciteitsstunt gaat is niet zeker.

Meer DenD