VIDEO: Zíj genieten van MeToo-rel bij Ajax!

Overmars
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Matthieu Slee

Ik schaam me kapot. Vorige week werd ik geconfronteerd met meldingen over mijn gedrag. En hoe dit op anderen is overgekomen”, aldus Marc Overmars die thuis het nodige uit te leggen heeft. Maar er zijn er ook die zich heel erg vrolijk maken over de situatie…

Het nieuws rond Marc Overmars is als een bom ingeslagen. De 48-jarige oud-Ajacied was sinds 2012 directeur voetbalzaken van de Amsterdamse club. Hij moest opstappen wegens grensoverschrijdend gedrag. Hij zou onder andere dickpics hebben gestuurd. ,,Ik zie geen andere optie dan te stoppen bij Ajax. Dit heeft ook grote impact op mijn privésituatie. Daarom verzoek ik iedereen mij en mijn gezin met rust te laten”, liet Overmars bij zijn vertrek weten.  

‘Vieze man’
PSV-supporters maken zich vrolijk om de situatie bij Ajax. Op de melodie van ‘De zak van Sinterklaas’ zongen zij ‘die club uit Amsterdam die heeft een hele vieze man. Hij stuurde elke keer een foto van zijn…”, zo meldt voetbalprimeur.nl. (klik op de link voor de video.)

‘Bekertoernooi’
De supporters zongen het lied tijdens de thuiswedstrijd in het bekertoernooi tegen NAC Breda. De Eindhovenaren hadden de avond van hun leven, want PSV won met 4-0.

Tags

#METOOAJAXEINDHOVENMARC OVERMARSPSV

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck