Zijn DEZE koppels van Married at First Sight al gescheiden?

Married at First Sight koppels zijn al gescheiden
Door: Charlotte Wijnen
13-01-2022

Inmiddels hebben we drie koppels gezien in het nieuwe seizoen van Married at First Sight. Astrid en Sander lijken direct op een roze wolk te zitten, maar hoe zit het met de andere twee koppels? Vermoedelijk zouden die al niet meer bij elkaar zijn…

Het nieuwe seizoen van Married at First Sight is pas net begonnen en het maakt nu alweer de tongen los. Er wordt massaal gespeculeerd of de koppels dit seizoen wel getrouwd gaan blijven.

Nog maar één koppel gelukkig getrouwd?

Inmiddels hebben de kijkers al kennis kunnen maken met drie koppels: Astrid en Sander, Astleigh en Rowan en Arjan en Maurice. ,,Naar alle waarschijnlijkheid is maar één van deze drie nog gelukkig getrouwd”, vertelt journalist Eva van Riet in een video van de Telegraaf.

Eva is ervan overtuigd dat Astrid en Sander nog samen zijn. ,,Dat is een match made in heaven. Er werd gewoon al gezoend voordat het ja-woord überhaupt werd uitgesproken.”

Maar de andere twee koppels lijken de handdoek al in de ring te hebben gegooid. ,,De andere koppels, Astleigh en Rowan en Arjan en Maurice, die zijn volgens mij niet meer bij elkaar.”

‘Dat vind ik heel gek’

De koppels blijken elkaar niet meer te volgen op Instagram, terwijl ze de rest van het programma wél volgen. ,,Dat vind ik heel gek, want ze volgen allemaal wel alle andere kandidaten van het programma en de deskundigen, maar niet elkaar.”

Het is natuurlijk niet het meest overtuigende ‘bewijs’, maar volgens Eva zegt het wel veel. ,,Met de bruiloft die nog komt, de huwelijksreis, het samenwonen: er zijn nog genoeg foto’s die gedeeld moeten worden dus ze kunnen elkaar niet eens taggen. Dus daar klopt iets niet.”

Wat is er gebeurd?

Over wat er gebeurd zou kunnen zijn tussen de koppels kan alleen maar gespeculeerd worden, maar Eva heeft er wel een theorie over. ,,Astleigh heeft natuurlijk in het leger gezeten en Rowan komt over als een schattig meisje. Maar haar vriendin heeft aan Carlo op de bruiloft verklapt dat het ook wel een pittige dame is. Dus misschien dat die karakters uiteindelijk zijn gaan botsen”, legt ze uit. ,,En Arjan en Maurice, misschien zijn ze toch niet elkaars type.”

Meer DenD