Zijn Frenkie de Jong en Mikky Kiemeney in het geheim getrouwd?

Mikky en Frenkie stiekem getrouwd?
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Frenkie de Jong en Mikky Kiemeney hebben de afgelopen tijd in het diepste geheim hun Italiaanse bruiloft gepland. Een kiekje van Mikky op een trouwlocatie in Italië zorgt voor een hoop vragen: zijn de twee al getrouwd?

Frenkie en Mikky wonen samen in Barcelona, maar eerder werd al duidelijk dat het huwelijk niet in Spanje, maar in Italië plaatsvindt. ,,In het diepste geheim zijn er locaties bekeken en heeft Mikky een droomjurk laten ontwerpen”, vertelde een bron aan weekblad Privé.

Trouwen

De bron vertelde dat de trouwerij meerdere dagen duurt. ,,Er wordt gesproken over Hotel Villa Cimbrone, dat aan de Tyrreense Zee ligt’, onthulde de bron. ,,Op de plek waar de ceremonie zal plaatsvinden, kijk je uit over de baai van Ravello. (…) Er is een klein groepje mensen betrokken bij de voorbereidingen, zodat er zo min mogelijk naar buiten lekt over deze dag.”

‘Zijn ze al getrouwd?’

De bruiloft van Frenkie en Mikky zou deze zomer plaatsvinden, maar nergens is een datum genoemd. Juicekanaal Realityfbi vermoedt dat de twee al in het geheim zijn getrouwd. Onlangs deelde Mikky een foto vanuit een Italiaanse trouwlocatie. ,,Haar laatste foto van 9 juni was in Italië, waar op de achtergrond een nogal feestelijk sfeertje heerst. Zouden ze stiekem al getrouwd zijn?”, vraagt het kanaal zich af op Instagram.

Relatie

Frenkie en Mikky zijn sinds 2014 samen en wonen sinds 2019 samen in Barcelona. In gesprek met Robbert Rodenburg vertelde Mikky dat ze haar relatie met Frenkie niet als vanzelfsprekend ziet. ,,Je moet in elkaar blijven investeren. Ik moet niet denken: ach, Frenkie vindt mij toch wel leuk”, legde ze uit. ,,Niet verslonzen en elkaar juist aandacht blijven geven. Je moet elkaar niet for granted nemen.”

‘Vuurwerk’

Mikky stelde dat zij en Frenkie hun relatie spannend houden door elkaar aandacht te blijven geven, maar dat je ook te maken hebt met verschillende fases. ,,Ik denk dat je tijdens een relatie fases hebt. De ene keer is het vuurwerk en de andere keer ga je gewoon slapen.”

Tags

FRENKIE DE JONGMIKKY KIEMENEY

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck